Waar te gebruiken?

Inspectie & advies

bouw-veiligheid01

Tabbelt perfect inzetbaar tijdens inspectiewerkzaamheden

De Tabbelt is een professionele op maat gemaakte tablet-casing, gemaakt van duurzaam leder. Door de innovatieve bevestigingsmogelijkheden kan de Tabbelt zelfs tijdens de meest zware werkomstandigheden gebruikt worden.

Houd je je handen graag vrij? De Tabbelt is eenvoudig te bevestigen aan een bijpassende riemclip, veiligheid staat voorop door de combinatie met de valbeveiliging. De Tabbelt is eenvoudig en snel van de riemclip te nemen, direct klaar voor gebruik en beschermt de kostbare tablet.

Ook Donken Liftadvies is overtuigd van de mogelijkheden van de Tabbelt. Donken Liftadvies voert inspectiewerkzaamheden uit in liftinstallaties. In een liftput en liftschacht zijn de werkomstandigheden vaak lastig en om de inspectieresultaten te administreren is een Tabbelt de perfecte oplossing. Op dit moment doet Donken Liftadvies een pilot met de Tabbelt; buiten dat de Tabbelt de tablet voldoende bescherming geeft is het bij uitstek de oplossing voor de veelvuldige klimwerkzaamheden die onvermijdelijk zijn bij dit soort inspecties. De keuze voor de Tabbelt is dan ook snel gemaakt.

Retail

Waar te gebruiken - RetailHet personeel kan met behulp van de Tabbelt vragen van klanten snel beantwoorden, productinformatie raadplegen en klantenbestellingen live klaarzetten op de retailkiosk/webshop kiosk in het filiaal, zodat ook niet voorradige artikelen snel en eenvoudig besteld kunnen worden.

Horeca

Jacob's Kitchen

Tabbelt Pro voor Jacob’s Kitchen

Jacob’s Kitchen is een restaurant gevestigd in Diemen. Zij staan voor ambachtelijke producten, ontspannen lunchen, dineren en sfeervol borrelen. In de zomerperiode kan je genieten op het zonnige terras met uitzicht over het Bergwijkpark.
diz heeft aan Jacob’s Kitchen een zwart lederen Tabbelt Pro ten behoeve van een iPad mini inclusief riemclip en veiligheidsketting geleverd. Deze Tabbelt kan onder andere gebruikt worden voor het opnemen van bestellingen.
Eenvoudig bestellingen aannemen en verwerken, terwijl de handen vrij zijn? De Tabbelt bespaart tijd, voor uw personeel en klanten.

Bouw- en veiligheidssector

On site werkopname, inspectie, project management zijn slechts enkele mogelijkheden van de Tabbelt. Niet gehinderd door uw tablet kunt u onder alle omstandigheden de digitale mogelijkheden benutten. De tabbelt beschermt uw kostbare tablet.

Nutsbedrijven/Utiliteitsbouw

Een casing die ook voldoet onder de meest extreme condities, waarbij uw medewerkers in het veld aan elke operationele behoefte kunnen voldoen. Real-time toegang tot back-office gegevens en communicatie zijn belangrijke factoren om  tijd en kosten te besparen. Werkopdracht automatisering, inspectie- en onderhoudsrapporten, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Magazijn

In een groot magazijn zijn planning en een kloppende voorraad essentieel. De Tabbelt zorgt voor een praktische en duurzame oplossing voor uw medewerkers.

Zorg

Artsen en verplegend personeel kunnen met de Tabbelt de administratie up-to-date houden, patiëntvorderingen bijhouden en een ziektebeeld visueel toelichten. Dit alles met de uiterst comfortabel draagbare Tabbelt, zonder bewegingsbelemmering.